Zabava

"UGOJILA SAM SE 15 KILOGRAMA" Napali trudnu Sofiju Milošević, ona im žestoko uzvratila (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević našla se na meti kritika nakon što je objavila fotografiju na kojoj trudna pozira u kupaćem kostimu.

"UGOJILA SAM SE 15 KILOGRAMA" Napali trudnu Sofiju Milošević, ona im žestoko uzvratila (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM/SOFIJA MILOŠEVIĆ/INSTAGRAM

Sofija je u opisu fotografije stavila emotikon kita, želeći da se našali na račun svoje kilaže, ali su joj pojedini pratioci to zamjerili.

– Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš “kitom” zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a djevojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osjećaju? – glasio je komentar, piše Blic.

View this post on Instagram

🐳 on the shore😆 @mo_premiere

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Manekenka je odmah odgovorila.

– Pišem kako se trenutno osjećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najljepša stvar na svijetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primjer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osjećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila – profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži ljepota svijeta – uzvratila je Sofija.