Hronika

UHAPŠEN MAROKANAC Migrant nožem povrijedio ženu i muškarca na Stupu

Migrant iz Maroka uhapšen je jer je nožem povrijedio dvije osobe na Stupu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

UHAPŠEN MAROKANAC Migrant nožem povrijedio ženu i muškarca na Stupu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U saopštenju se navodi da je policiji na Ilidži sinoć u 19.15 časova prijavljeno da je u Ulici Džemala Bijedića nepoznata maskirana osoba napala ženu iz Sarajeva čiji su inicijali A.M, kojoj je je oteo mobilni, nanijevši joj povrede nožem.

Da sustigne razbojnika i vrati telefon uspio je muškarac iz Sarajeva čiji su inicijali M.H, ali je tom prilikom migrant povrijedio i njega.

Pročitajte još

Povrijeđenima je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom i ljekari sarajevskog Univerzitetskog kliničkog centra, gdje je utvrđeno da su zadobili lake povrede.

Policijski službenici su oko 19.30 časova na Ilidži pronašli i uhapsili osobu koja odgovara opisu izvršioca tog krivičnog djela, a riječ je o Marokancu čiji su inicijali N.I. (26), privremeno nastanjenom u prihvatnom centru “Blažuj”.

Migrant je uhapšen zbog sumnje da je počinio razbojništvo u pokušaju, navodi se u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo, prenosi Dnevni avaz.