Hronika

UHAPŠENI POSLIJE POTJERE Osumnjičeni za krađe bježali od policije u Banjaluci

Adis Bećirović (34) i Selver Smajić (34) uhapšeni su juče na području Banjaluke zbog sumnje da su počinili više krađa, saznaje Srpskainfo.

UHAPŠENI POSLIJE POTJERE Osumnjičeni za krađe bježali od policije u Banjaluci
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla, navodeći inicijale osumjičenih, da je policija operativnim radnjama juče oko 10.50 došla do saznaja da su Bećirović i Smajić u prethodnom periodu počinili više krivičnih djela i da se na području Banjaluke kreću automobilom „audi A4“.

Nakon što je uočeno navedeno vozilo u kojem su se nalazili A.B. i S.S., policijski službenici su izdali svjetlosno i zvučno naređenje da zaustave automobil, na šta su se lica oglušila i dala se u bjeg. Nakon potjere, policajci su ih stigli i uhapsili – pojasnila je Mučibabićeva.

Ona je dodala da su kod njih pronađeni i douzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krađama, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

FOTO: Goran Šurlan/RAS Srbija
FOTO: Goran Šurlan/RAS Srbija

– Zbog nasilničke vožnje, nepostupanja po naređenju policijskih službenika i vožnje sa nepripadajućim registarskim oznakama protiv S.S. biće podnesen i Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – rekla je Mučibabićeva.

Prema saznanjima Srpskainfo riječ je o iskusnim kriminalcima koji iza sebe imaju veliki broj krivičnih djela, a koja su počinila u više gradova na području cijele BiH.

-Oni su ovaj put primjećeni prilikom krađe katalizitora sa automobila, poslije čega su se dali u bijeg – dodao je naš izvor.

 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu