Banjaluka

UJEDINJENA SRPSKA OTVORILA DVIJE KANCELARIJE Nove prostorije u Krupi na Vrbasu i Kolima

Ujedinjena Srpska otvorila je u Banjaluci dvije nove kancelarije u naseljima Krupa na Vrbasu i u Kolima.

UJEDINJENA SRPSKA OTVORILA DVIJE KANCELARIJE Nove prostorije u Krupi na Vrbasu i Kolima
Foto: Ujedinjena Srpska

U novootvorenim kancelarijama u područnom odboru Jug zainteresovani će imati priliku da dobiju željene informacije o stranci, ali i savjete o pravnim, zdravstvenim, ekonomskim i drugim temama.

Prostorije će služiti za promociju Ujedinjene Srpske, ali i kao prostor za održavanje radnih sastanaka njenih članova, saopšteno je iz ove stranke.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom ove političke partije i naglasio da će u narednom periodu biti otvoreno još mnogo kancelarija na području Banjaluke, ali i u lokalnim sredinama širom Republike Srpske.

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje je Ujedinjena Srpska preduzela u pripremi za predstojeće lokalne izbore. Do sada smo pokazali da smo jaki, ujedinjeni i da iz dana u dan rastemo i postajemo sve ozbiljniji. Zato čvrsto vjerujem u još jedan dobar izborni rezultat – naveo je Stevandić.

Stevandić je dodao da su predanost i aktivan rad njenih članova ovu stranku već pripremili za nadolazeće izbore.

Ujedinjena Srpska je ranije otvorila kancelarije u područnim odborima Istok, na Starčevici, zatim Zapad, na Laušu i Sjever, u Lazarevu.