Magazin

Ujutru se kaju, ali uzalud: Svaki put kada se napiju ovi znaci Zodijaka pišu bivšima

Pojedini znaci su poznati po tome da gotovo svaki put kada se napiju pišu svojim bivšim partnerima, iako se ujutru kaju.

djevojka drži telefon
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Svako alkohol podnosi na svoj način. Nekoga udari na veselje, druge na nostalgiju, a treće na to da pišu bivšima. Prosto, čuju neku pjesmu koja ih “gađa” u srce, i ne mogu da odole da se ne jave staroj ljubavi.  

I onda, kad svane dan, dolazi ono neprijatno buđenje uz osjećaj kajanja. Ako ste se ikada zapitali koji horoskopski znakovi najčešće pritisnu “pošalji” i kasnije to zažale, evo koja četiri se baš po tome izdvajaju.

Blizanci

Komunikativni i impulsivni, Blizanci često rade neke stvari prije nego što razmisle.

Jedna nostalgična pjesma i par čaša vina i eto njih u vašem inboksu.

Pročitajte još

Rak

Emotivni i osjetljivi, Rakovi teško prelaze preko prošlih veza. Usred noći, osjećanja mogu prevladati i prsti će sami kliznuti preko ekrana.

Pojedini znaci imaju običaj da pišu bivšima kada se napiju.

Škorpija

Strastvene i intenzivne, Škorpije teško puštaju prošlost. Dok piće može podstaći želju za ponovnim povezivanjem, jutro donosi duboko kajanje.

Vodolija

Iako su poznati po svom nezavisnom duhu, Vodolije imaju sklonost nostalgiji. Ponekad, pod uticajem alkohola, mogu da osjete potrebu za ponovnim povezivanjem s nekim iz prošlosti. Ujutro će im biti jasno da bi bilo bolje da to nisu radili, piše wanted.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu