Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UKLETA GODINA ZA PJEVAČA Darko Lazić se razveo, pretukli ga, pucali na njega, jurili ga zelenaši, a sada i STRAVIČNA NESREĆA

Hronika
Autor:

Foto: Dejan Briza/RAS Srbija

Darko Lazić doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću juče u Brestaču kod Pećinaca. Kako otkriva njegova rođaka, on je bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći u Šapcu. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču.

U blizini doma sletio je s puta, vozilo se prevrnulo na krov, a on zadobio teške t,elesne povrede. U toku jučerašnjeg dana operacija je ipak pomjerena zbog sumnje na unutrašnje krvarenje.

Pjevač je zadobio povredu glave, butne kosti i nekoliko polomljenih rebara.
Tokom čitave ove godine, Darko se bori sa raznim nedaćama koje mu je život nanio. Nakon ogromnog skandala propao mu je dugogodišnji brak sa pjevačicomAnom Sević, sa kojom je dobio kćerku Lorenu.

Zatim, početkom avgusta objavljeno je da je pretučen u Beogradu. Kako se navodilo, pretučen je bio zbog neodrađenog nastup u Nišu za koji je ranije uzeo novac. Naime, u medijima se pojavila informacija da Darko duguje zelenašima čak 400.000 evra što je i te kako šokiralo Anu, koja tvrdi da za vrijeme braka on ni riječ o tome nije rekao.

– Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više nepoznatih osoba, a dvije osobe prišle su njihovom vozilu, otvorile vrata i počele da viču da izađu iz vozila. Jedna osoba nanijela je Darku Laziću više udaraca u predjelu glave i tijela, a druga osoba je prišla Vračeviću koji je bio na mjestu suvozača, poprskala ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predjelu glave iza lijevog uva. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN osoba ispalila u vazduh još jedan projektil – pisalo je u izvještaju policije, prenosi kurir.rs.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO