Zabava

"ULAZIM DA NAPRAVIM LOM" Zorica Marković spremna za Zadrugu

Pjevačica Zorica Marković je neko ko važi za glavnog rijaliti igrača zbog britkog jezika kojim sve takmičare postavlja na svoje mjesto.

"ULAZIM DA NAPRAVIM LOM" Zorica Marković spremna za Zadrugu
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Iako trenutno nije u „Zadruzi“, po svemu sudeći, njen ulazak se krčka, iako ona to javno ne smije da potvrdi.

– Narod me ubija sa porukama da uđem u rijaliti. Tačno se osjeti da ja tamo falim. Ne glumim nikakvu opasnicu, ali poznajući sebe, biće lom. Nastao bi haos. Opet bih bila osuđivana i važila za najveće zlo, ali šta da radim, ne mogu da ćutim. Ima tu mnogo foliranata kojima ću sve da kažem u lice. Meni je žao ljudi koji su nepravedno zapostavljeni, a to su Rada Vasić i Nadica Zeljković. One su vrlo interesantni likovi i ja bih ih aktivirala svojim ulaskom – kaže Zorica na početku razgovora za Super TV.

Dodala je da redovno prati čitav projekat.

– Pratim sve kako se radi i šta. Sviđa mi se što je mlad svijet, lijepe su djevojke. Dobar je izbor produkcija napravila. Na potpuno drugačiji način su se istakli sadašnji takmičari. Slušaju jedni druge, prije smo vikali kao ludi – govori Markovićeva, koja smatra da je Miki Đuričić napravio grešku.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

– Miki nije trebalo to da uradi, ta greška mu nije bila potrebna. On je preko potreban za rijaliti, dopalo mi se kako je funkcionisalo na početku i onda sve upropasti udarcem. Znam da ima kratak fitilj, ni ja ne mogu da prećutim neke stvari. Morao je sebe da obuzda jer sada ima dijete – kaže pjevačica, a onda se osvrće na loš odnos između Tome Panića i njegove izabranice Nadežde Biljić:

– Sve i da se on, kako kaže, igrao ili ne znam šta, nije trebalo to da uradi. Toma je uvijek želio da napravi priču kako bi bio aktuelan, ali ovog puta nije smio sebi takve stvari da dozvoli. Taj filmski poljubac sigurno nije bio gluma. Trebalo je u glavi da ima suprugu i dijete. Nažalost, u tom rijalitiju gledamo sve te muževe u jadnom stanju, piše Blic.