Zabava

"ULOGA JE OSTAVILA POSLJEDICE" Nikol Kidman priznala da zbog glume ima psihičkih problema

Život glumca ponekad može biti glamurozan, ali rijetko koje slavne osobe otvoreno govore o nuspojavama koje su im se pojavile nakon utjelovljenja traumatičnih uloga.

"ULOGA JE OSTAVILA POSLJEDICE" Nikol Kidman priznala da zbog glume ima psihičkih problema
FOTO: CHRISTIAN MONTERROSA/EPA

Glumica Nicole Kidman u podkastu Mark Marona odlučila je otvoreno progovoriti o posljedicama koje su na nju ostavile uloge u, trenutno jednoj od najpopularnijih HBO serija “The Undoing”, prenosi Story.

– Nakon snimanja serije “The Undoing” pobjegla sam iz grada na dva tjedna jer nisam mogla, moj imunološki sustav više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posljedica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvijek borim – priznala je ova 53-godišnja australijska i američka glumica koja je u spomenutoj seriji utjelovila suprugu muškarca koji je optužen za ubistvo.

– Nemojte misliti da se ovo događa samo meni. I drugi glumci prolaze kroz ovakve faze i stanja, ali neki mogu uvježbati svoje tijelo kako bi znalo kada je to samo gluma. Međutim, meni to ne ide. Srećom imam sposobnost vrlo lako ući u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu spavati ili ako nekim čudom uspijem zaspati, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom, moj suprug Kit Urban ima mnogo razumijevanja i on mi je od najveće pomoći. Kada ne mogu zaspati, polegnem svoju glavu u njegovo naručje i molim ga da mi bilo šta priča. Ne znam kako bih takve probleme mogla nadvladati bez njega – zaključila je.