Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UMIJEŠALA SE I BRENA Aleksandra Prijović i Milica Todorović ZARATILE ZBOG PJESME

Zabava
Autor:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako pišu mediji Milica Todorović i Aleksandra Prijović navodno su prekinule odnose nakon nesporazuma oko pjesme koju su obje htjele.

– Aleksandra je prva čula pjesmu Srkija Boja, dopala joj se i htjela je da je uzme. Međutim, ona je već imala sve pjesme gotove za album i htjela je da joj Srki sačuva pjesmu, ali ju je on ponudio Milici Todorović i još joj je rekao da je istu pikirala i Prijovićka. Na kraju je došlo do svađe u studiju i Srki Boj je ispao kriv što je objema pokušao da proda pjesmu, pa je Brena posavjetovala Aleksandru da se povuče i da ni slučajno sada ne uzima pjesmu. Tako je i bilo, ali je Milica zamjerila Aleksandri što je u sve umiješala i Brenu – istakao je izvor magazina „Svet“.

Aleksandra je za ovaj magazin objasnila pomenutu situaciju:

– Sa Milicom nisam imala problem. Ja sam htjela da uzmem pjesmu, međutim, kompozitor nije imao vremena da se vidimo kako bih mu platila. On je vjerovatno shvatio da ja neću pjesmu čim mu nisam odmah dala novac, iako sam mu rekla da je želim, samo da mi javi vrijeme i mjesto gdje da mu donesem pare. Ja mu jesam rekla da ta pjesma neće ići na album jer sam imala već sve pjesme, ali da je želim za sljedeći, on je rekao dobro, a onda ju je ponudio Milici. Ona nema veze s tim, došla je u studio, ponuđena joj je pjesma i ona je htjela da je uzme. Kasnije je Milica odustala od pjesme, i sada niti je ona snimila, niti sam ja – otkrila je Aleksandra.

(Express)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO