Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UMJESTO KRSTA OSVOJIO JELENINO SRCE Izašao iz ledene vode, kleknuo pred djevojku i ODUŠEVIO SVE (FOTO, VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Youtube/I love Zrenjanin/screenshot

Plivanje za časni bogojavljenski krst u Zrenjanjinu dovelo je do najave velike mrsne pravoslavne svadbe, budući da je jedan od plivača, Aleksandar Anđelković nakon završteka trke zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Jelenu.

Nakon što je završio trku koja prema njegovim riječima nije imala takmičarski karakter, jer mu nije bilo bitno koji će po redu stići do cilja, Aleksandar, inače iz Novog Sada, kleknuo je ispred svoje djevojke Jelene i pitao je da li želi da ostatak života provedu zajedno, nakon čega je ona izgovorila sudbonosno “da”.

– Od samog početka naše veze znao sam da je ona ta, a ova prosidba je došla spontano. Planirao sam je oko nedjelju dana, jer je Jelena davno ukrala moje srce – istakao je ovaj mladić.

Aleksandar već drugu godinu za redom dolazi iz Novog Sada i na Bogojavljenje pliva u Zrenjaninu, a ova godina i današnji praznik za njega kako navodi imaju poseban značaj.

Vjerenici su za ovo kratko vrijeme već skovali plan, te planiraju da uskor robinu okupe na velikoj mrsnoj pravoslavnoj svadbi.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO