Banjaluka

Umjesto kuglica, djeca jela stiropor: Naručite rođendansku tortu u Banjaluci i DEKORACIJA NIJE JESTIVA, a niko vam to ne kaže

Dječica nestrpljivo čekaju parče torte, prstiće umaču u fil, uzimaju ukrase ne znajući da nisu jestivi. Jer, od stiropora su, a da to nije nije znao.

ROĐENDANSKA TORTA
FOTO: FREEPIK

Ovo bi ukratko bilo iskustvo čitateljke Srpskainfo koja je proteklog vikenda sa djetetom bila na dječjem rođendanu u Banjaluci. Sve je bilo u savršenom redu dok roditelji nisu shvatili da im djeca jedu kuglice sa torte koje nisu od čolokade, već od stiropora.

Žena od koje je naručena torta to nije rekla, pa ni majka slavljenika ništa o tome nije znala.

Sve nas je šokirala izjava žene koja je napravila tortu da već svi roditelji znaju kako se mnogi ukrasi prave od stiropora, da tako sada svi prave torte i da je to ‘praksa’. Ja to do sada nisam čula, ali ni ostali roditelji sa kojima sam razgovarala. Želim samo da upozorim roditelje na svom primjeru da pripaze kada dođe vrijeme za tortu na nekom rođendanu- ističe naša sagovorenica.

Njeno dijete je, priča, pojelo kuglicu od stiropora i na sreću za sada nema nikakvih problema.

-Te kuglice na prvu izgledaju kao mančmelou, kao da su napravljene od pjene. Nevjerovatno je da se to koristi na tortama za dječje rođendana i još nevjerovatnije da vam to ne kažu ako tortu naručujete – kaže ona.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu