Hronika

“UPRAVO SAM PRETUČENA U AUTOBUSU” Djevojka u bolnici nakon što ju je starac UDARAO I ŠUTIRAO

– Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema djevojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača autobusa što kasni 30 minuta, kaže Beograđanka Mina K.

“UPRAVO SAM PRETUČENA U AUTOBUSU” Djevojka u bolnici nakon što ju je starac UDARAO I ŠUTIRAO
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RAS SRBIJA

Napad se, kako je rekla, dogodio danas oko 9.30 sati na Zelenom vencu, zbog čega je pozvala i policiju.

Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema djevojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30min.

Mina ne negira da je pokušala da se odbrani, te je i ona uzvratila udarac starijem čovjeku pri napadu. Nakon toga odmah je, kaže, prijavila nasilje.

– Legitimisala ga je policija koja reguliše saobraćaj na Zelenom vencu i patrola poslije koja je došla. Prvo su mene ispitali i odmah ubacili u Hitnu pomoć i poslali u Urgentni centar jer je bio udarac pesnicom u glavu i oko iz kog curi krv – napisala je Mina na svom nalogu na Tviteru.

U MUP-u je za Blic rečeno da nisu za sada imali takvu prijavu, a slično navode i u Hitnoj pomoći. Međutim, iz Urgentnog centra potvrđeno je sugrađanka primljena i da se trenutno nalazi na dijagnostici.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću potvrđeno je “Blicu” da se incident dogodio, ali navode da se sve odigralo van autobusa, na stanici, a da vozač nije htio da se miješa u taj sukob.

Napadač priveden

Policija je u Policijsku stanicu Stari grad privela muškarca (82) koji je, kako se sumnja, fizički napao jednu djevojku prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza. Кako se sumnja, on je danas na Zelenom vencu oko 8.50 sati prilikom ulaska u autobus, nakon verbalnog sukoba, zadao nekoliko udaraca oštećenoj u glavu i tijelo, saopšteno je iz MUP-a.

O događaju je obaviješteno Prvo osnovno javno tužilaštvo.

(Blic)