Zabava

"UPROPASTIO SI SE" Pljuštale kritike zbog izgleda Darka Lazića (FOTO)

Pjevač Darko Lazić danima je tema medija zbog svog odnosa sa novom djevojkom Barbarom Bobak i bivšom vjerenicom Marinom Gagić, a sada su ga na društvenim mrežama isprozivali i za stajling.

"UPROPASTIO SI SE" Pljuštale kritike zbog izgleda Darka Lazića (FOTO)
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Naime, Darko je izašao da prošeta psa u roze šortsu i sivoj majici, a mnogi su počeli da komentarišu da nikako ne liči na sebe. Ljudi su pjevaču zamjerili stajling, ali i veliki gubitak kilograma, prenosi Blic.

“Kakva je ovo moda?!”, “Sad vidite da je ljepota prolazna i vidite šta novac i popularnost učini od čovjeka zato budite zadovoljni sa onim što imate i opušteno… Da nisam pročitao ime ne bi znao da je on”, samo su neki od komentara ispod objave.

Darko je pozirao nasmijan i nije se obazirao na kritike ispod njegove nove fotografije. Inače, šuška se da će Darko stati na ludi kamen sa izabranicom Barbarom Bobak.

Pjevač je riješio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova djevojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu, prenose domaći mediji.

Prihvati notifikacije