Društvo

Uručene glavne nagrade sretnim dobitnicama Podravka nagradne igre i donacija ustanovama koje brinu o djeci

Podravkaje obilježila završetak svoje velike nagradne igre „Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje“ uručivanjem dvije glavne nagrade – dva vozila "reno klio".

Uručene glavne nagrade sretnim dobitnicama Podravka nagradne igre i donacija ustanovama koje brinu o djeci
FOTO: PODRAVKA

U salonu Guma M, u Sarajevu, dobitnice su preuzele svoje nagrade. Pored uručenja glavnih nagrada, Podravka je odlučila da donira 10% vrijednosti glavnih nagrada u proizvodima ustanovama za djecu bez roditeljskog staranja u BiH ili imaju štićenike.

Direktor Podravke BiH, Igor Manjić, svečano je uručio ključeve automobila dobitnicama – gospođi Ružici Bulić i gospođi Nikolini Grahovac, te se zahvalio potrošačima za kontinuiranu vjernost.

FOTO: PODRAVKA
FOTO: PODRAVKA

– Zadovoljstvo nam je i ove godine biti uz naše vjerne potrošače. Podravka je kompanija sa kvalitetnim proizvodima, ali je i društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta života, te njeguje saradnju s lokalnim zajednicama. Naši potrošači to prepoznaju i nagrađuju vjernošću. Raduje nas činjenica da je 230 vrijednih poklona i dva automobila pronašlo svoju adresu. Posebno mi je drago što smo obradovali pet bh. ustanova koje se brinu o djeci bez roditeljskog staranja – rekao je Igor Manjić, direktor Podravke.

Pojedinačna vrijednost donacija je 1.000 KM. Ustanove kojima su dodijeljene donacije su: SOS dječje selo Sarajevo, Majčino selo Međugorje, Dječji dom “Rada Vranješević” Banjaluka, JU Dom-porodica Zenica i JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla.

FOTO: PODRAVKA
FOTO: PODRAVKA

– Jako sam sretna što sam osvojila glavnu nagradu. Nisam očekivala glavnu nagradu, ali me je zato i mnogo obradovala. Podravkini proizvodi su i veza sa tradicijom, i odgovor na zahtjeve modernoga životnoga stila, pa nema sumnje da će i dalje biti veoma zastupljeni u mojoj kuhinji, sad još i više – izjavila je Nikolina Grahovac, jedna od dvije dobitnice glavne nagrade.

FOTO: PODRAVKA
FOTO: PODRAVKA

Učestvovanje u nagradnoj igri je bilo moguće uz ostvarenu kupovinu Podravka proizvoda u vrijednosti od 10 KM i više, bilo gdje u Bosni i Hercegovini u razdoblju od 15. marta do 15. maja 2022, a završni krug izvlačenja imena dobitnika obavljen je 16. maja. Tokom osam krugova izvlačenja nagrađena su 232 vjerna potrošača, i to sa: dva vozila “reno klio”, 130 poklon kartica vrijednosti 100 KM i 100 poklon paketa Podravka, kad biraš po svom.

Podravka svoju vezu s potrošačima u BiH brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte. Podrška potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije