Hronika

"Uvjeravao ih da će vožnju platiti novčanicom od 50 dolara" Muškarac prevario i pokrao trojicu taksista

Niška kriminalistička policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, efikasnim radom identifikovala je Nišliju starog 36 godina koji je opljačkao, pokrao i prevario trojicu taksista.

"Uvjeravao ih da će vožnju platiti novčanicom od 50 dolara" Muškarac prevario i pokrao trojicu taksista
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

On se sumnjiči da je 17. maja od jednog taksiste koji ga je vozio, uz prijetnju nožem, oteo novac. Takođe je, kako se sumnja, od drugog taksiste tražio da ga odveze na više lokacija i tokom puta od njega pozajmljivao novac, uvjeravajući ga da će mu platiti novčanicom od 50 dolara koju je imao kod sebe, a kada su se zaustavili, nije mu dao novac već je pobjegao. Tridesetšestogodišnjak se sumnjiči i da je trećem taksisti, nakon što ga je odvezao na odredište, ponudio 50 dolara da plati vožnju, ali da mu taj novac nije dao i taksisti iz ruke uzeo novčanice koji je htio da mu vrati kao kusur – saopštila je niška policija.

Pročitajte još

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, policija će protiv osumnjičenog podnijeti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio razbojništvo, prevaru i prevaru u sticaju sa teškom krađom, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije