Kultura

"Uz pravog partnera sve se može ostvariti" Lana Škrgatić predstavila pjesmu "Uz tebe volim se" (VIDEO)

Lana Škrgatić, akademska muzičarka, kantautorka i multi instrumentalistkinja, objavila je spot za novu pjesmu "Uz tebe volim se".

"Uz pravog partnera sve se može ostvariti" Lana Škrgatić predstavila pjesmu "Uz tebe volim se" (VIDEO)
FOTO: CROATIA RECORDS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Tekst potpisuje Lana, koja je zajedno sa svojim vjerenikom Ivanom Pužem uradila muziku. Produkciju i mastering potpisuje Ivan Havidić.

Svestrana muzičarka je svirala klavir i tenor saksofon, bas gitare je svirala Tea Mišković, gitare Ivan Havidić, a bubnjeve Ivan Puž.

– Pjesmu “Uz tebe volim se” uradila sam uz pomoć mog partnera u muzici, ali i u životu. Ona govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustvima koja se zajedno stiču i osjećaju da se uz partnera mogu ostvariti sve želje – kaže Lana Škrgatić.

Spot je sniman na Krku i u okolini Zagreba, a realizovao ga je Studio Valentin na čelu sa Zdravkom Valentinom.

– Snimanje spota je bilo nezaboravno. Snimali smo na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih saradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi. Na Krku smo snimali na aerodromu i na plaži, te u mjestu Hrastilnica kod Zagreba, na prelijepom imanju Miljenka i Mace Paunović – rekla je hrvatska pjevačica koja se zahvalila upravi i radnicima aerodroma na pomoći u realizaciji snimanja.

Prihvati notifikacije