Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UZ SVOJ NAROD KAD JE NAJTEŽE Meridian donirao VIŠEMILIONSKU POMOĆ Srbiji i zemljama u regionu

Biznis
Autor:

Foto: Meridian

Zaposleni kompanije Meridian pomažu i volontiraju širom Srbije.

– Više desetina naših zaposlenih se među prvima javilo da kao dobrovoljci širom Srbije pomognu našim najugroženijim sugrađanima na licu mjesta, raznoseći pakete pomoći, sada kada je najteže. Naši zaposleni kao dobrovoljci pomažu po opštinama u Srbiji i u Crvenom krstu, jer sada je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše ljekare, policajce i vojnike da sami na svojim leđima iznesu teret ove krize – kažu u kompaniji Meridijan.

Kompanija Meridian koja je uvijek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19.

Foto: Meridian

Kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću, koja posluje u preko 30 zemalja, odlučili su da doniraju višemilionske novčane iznose Srbiji i zemljama u regionu koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.

– Na ovaj način stvorićemo što bolje uslove za rad naših ljekara i drugog medicinskog osoblja, koje se nadljudskim naporima bori sa ovom pošasti. Kompanija Meridian izražava ogromnu zahvalnost svim zdravstvenim radnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima  širom naše zemlje koji su stali u odbranu zdravlja naših građana – naglašavaju u ovoj kompaniji.

Foto: Meridian

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović” kao i udruženjima koja se bave pomoći djeci i drugim ugroženim društvenim grupama.

– Cilj nam je da omogućimo da se naši sugrađani liječe u savremenijim i boljim uslovima i od toga nećemo odustati ni u ovoj godini – dodaju iz Meridijana.

Meridian je uvijek uz svoj narod kad je najteže.

(A.E.)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO