Svijet

UŽAS NA KUPALIŠTU Mladić povukao djevojčicu (15) i napastvovao je u moru pred hiljadama kupača

Britanska policija juri mladića koji je tokom vikenda silovao 15-godišnjakinju u moru pred hiljadama kupača koji nisu ni slutili šta se dešava.

UŽAS NA KUPALIŠTU Mladić povukao djevojčicu (15) i napastvovao je u moru pred hiljadama kupača
FOTO: D. MILENKOVIĆ/RAS SRBIJ

Napadač je prišao žrtvi kada je lopta sa kojom su se ona i njene prijateljice igrale u moru sletjela blizu njega. Loptu je bacio natrag, ali je počeo da razgovara sa tinejdžerkom pre nego što ju je povukao u dublju vodu na plaži u Dorsetu u Velikoj Britaniji.

Šokantni incident dogodio se u nedjelju, najtoplijeg dana od početka godina u Britaniji kada je plaža bila prepuna. Djevojčica je kasnije prijavila napad policiji koja apeluje na ljude koji su fotografisali i snimali oko plaže da joj dostave snimke.

Pročitajte još

Napadač je rekao svojoj žrtvi da ima 17 godina i da putuje uz obalu Dorseta. Opisan je kao srednje visine, preplanule kože i mršavije, ali mišićave građe i kratke tamne kose. U to vreme je bio u crnom ili sivom kupaćem.

– U toku je potpuna istraga ovog incidenta i nastavljamo da pružamo podršku žrtvi dok sprovodimo istrage. Znamo da je plaža bila vrlo prometna na dan incidenta, pa apelujemo na sve koji su bili u tom području i možda su bili svedoci onoga što se dogodilo da se jave – saopšteno je iz policije, prenosi Srbija Danas.

Prihvati notifikacije