Magazin

Uživaju ne radeći ništa: Ovi horoskopski znakovi veoma su lijeni

Takvi ljudi jednostavno nemaju u sebi ambicioznost niti volju za uspjehom.

Uživaju ne radeći ništa: Ovi horoskopski znakovi veoma su lijeni
FOTO: SHUTTERSTOCK

Svako ponekad voli slobodno vrijeme iskoristiti za ležanje i odmor, međutim, postoje osobe kojima je to postala svakodnevica. One rijetko izvršavaju obaveze na vrijeme i odmaraju se svaki dan. Prema astrologiji, postoje neki horoskopski znakovi koji su lijeniji od drugih.

Bik

Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u kancelariji i monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmažene osobe koja žele živjeti prirodno, okruženi luksuzom, a da za to ne moraju raditi.

Lav

Oni su kreativni i strastveni, ali ne nužno vrijedni radnici. Vole biti u centru pažnje, ali ne žele puno raditi ili pomicati svoje granice da bi to zaradili. Talentovani su i atraktivni, ali njihova lijenost nastoji zasjeniti njihove kvalitete.

Strijelac

Strijelci ne žele biti ograničeni. Žele istraživati, putovati i biti slobodni. Rade jer im treba novac za putovanje svijetom, ali ne ulažu dodatne napore kako bi zasjenili svoje kolege ili bili zaposlenik godine! Jednostavno rade jer moraju, a ne po svom izboru!

Vodolija

Vodolije imaju velike snove i ambicije, ali im nedostaje želje. Imaju plan, ali ga ne žele slijediti! Oni su inteligentni, ali nisu predan radnik, pa zapravo ne vole forsirati da postignu svoje ciljeve.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije