Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UZROK – NASILNIČKO PONAŠANJE Lejdi Gaga STAVILA TAČKU na saradnju sa reperom R. Kelijem

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Pjevačica Lejdi Gaga odlučila je staviti tačku na saradnju sa reperom R. Kelijem nakon što ga je njegova kćerka Buku Abi optužila za nasilničko ponašanje nad njenom majkom i mnogim djevojkama sa kojima je radio prethodnih godina.

Gaga se na ovaj korak odlučila budući da je i sama proživjela torturu i nasilje kao veoma mlada, te je ovim potezom željela staviti tačku na njihovu raniju saradnju.

Iako su Lejdi Gaga i R. Keli snimili duetsku pjesmu “Do What U Want”, pjevačica je odlučila pomenutu numeru skinuti sa svog zvaničnog kanala na Jutjuba.

– Stojim iza svakoga ko je ikada bio žrtva seksualnog napada ili nasilja. Tačka. 1000 odsto stojim iza ovih žena, vjerujem im, znam da pate i da ih boli, i snažno osjećam da se njihovi glasovi moraju čuti i biti uzeti za ozbiljno – izjavila je pjevačica.

Čitava lavina oko slučaja “R. Keli” krenula je onoga trenutka kada je emitovan dokumentarni film “Preživjeti R. Kelija” u kojem su mnoge djevojke govorile o nasilničkom ponašanju i zlostavljanju koje je nad njima počinio Keli. Među žrtvama nasilja posebno je potresna ispovjest njegove bivše supruge Andree Keli, piše azra.ba.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO