Zabava

"Vapaj za pažnjom" Madona se skinula i pokazala svoje obline (FOTO)

Slavna pjevačica Madona je nedavno postavila niz svojih provokativnih fotografija, koje su mnogi okarakterisaali kao ''sramotne'' i ''vapajem za pažnjom''.

Madona pozira
FOTO: MADAMEY84/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Izazvala kritike

Madona je izazvala kritike nakon što je objavila “sramotne” provokativne fotografije koje su upoređivane s pornografijom.

Šezdesettrogodišnjakinji inače nisu nepoznanica kontroverze, a muzička ikona sada je privukla mnogo negativnih komentara, jer je objavila nekoliko fotografija na kojima se nalazi u donjem vešu, neke od njih uveliko uključuju i golotinju.

Modna ikona Madona
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Na fotografijama ona pozira oko kreveta dok na sebi nosi grudnjak, tange, mrežaste čarape i štikle. Na jednoj od fotografija vidjela se i bradavica, dok je na jednoj klečala ispred kreveta u tangama jasno publici prezentujući svoju pozadinu.

Jedan je od komentara njenih fanova je: “Oprosti, ali ovo nije nervozno, riskantno, šokantno, umjetničko ili jedinstveno. To je očajnički poziv za pažnjom.”

Reagovala i Madona

Interesantno, da joj je prvi put Instagram obrisao fotografije, a navedeno je da su one uklonjene, jer se vidio dio bradavice na jednoj od fotografija, piše Avaz.

Pročitajte još

– Još me zapanjuje da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tijela osim bradavice. Kao da je to jedini dio anatomije žene koji se može seksualizovati. Bradavica koja hrani bebu! – poručila je bijesna Madona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu