Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VARAO ME JE, VIŠE NISMO ZAJEDNO” Sandra Afrika progovorila o raskidu sa fudbalerom Borca

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Atraktivna pjevačica Sandra Afrika nedavno je priznala da više nije u vezi sa fudbalerom Borca Vladimirom Volkovim, koji ju je, prema njenim tvrdnjama, varao.

– Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj – kaže iskreno za Alo Sandra i objašnjava zbog čega je do raskida došlo.

– Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umjesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umjesto da se mnome oženi, on me vara – kaže Sandra.

View this post on Instagram

@milicaivankovic_atelier 😘❤️😘

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Iako ga nije, kako kaže, uhvatila u prevari, tvrdi da joj je bio nevjeran.

– Nije on od onih muškaraca koji samo lajkuju slike pojedinih žena na društvenim mrežama. Taj i zove i piše, i svašta radi. Ja sam mu svaki put prelazila preko svega jer sam slaba na njega, ali ovog puta je definitivno kraj. On se uvijek pravda kako to ništa ne znači, kako je to samo bezazleno dopisivanje i prepiska, ali meni je i to prevara. Ako pišeš nekoj djevojci i otvoreno je muvaš, ne moraš fizički da budeš sa njom da bi me prevario. Jako sam ljubomorna po prirodi i ne mogu preko nekih stvari da pređem – iskrena je Sandra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO