Zabava

Varao trudnu Mirku: Vujadin Savić pozivao na zabranu Prajda i sramno vrijeđao, a njegov skandal je zaboravljen

Fudbaler Vujadin Savić (32) koji se našao u centru skandala nakon što je pozivao na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg mjeseca biti održana u Beogradu sa gostima iz čitavog sveta, je u vanbračnoj zajednici sa glumicom Mirkom Vasiljević i imaju četvoro djece.

Varao trudnu Mirku: Vujadin Savić pozivao na zabranu Prajda i sramno vrijeđao, a njegov skandal je zaboravljen
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

O vezi glumice Mirke Vasiljević i sportiste Vujadina Savića već godinama se priča i piše, a nerijetko skreću pažnju na sebe izjavama i postupcima.

Iako imaju četvoro djece i žive zajedno, nikada nisu stali pred matičara, jer im to kažu nije potrebno.

Međutim, u njihovoj vezi bilo je i nevjerstva.

Mirka je Vujadinu javno oprostila prevaru tako što je komentarisala slike na kojima je on blizak sa drugom ženom riječima: “Bože moj, vježbalo se!”

FOTO: FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER
FOTO: FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER

– I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mjesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da riješim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene – rekla je Mirka tada za medije.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vrijeđa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima “završio posao”.

Do javnosti je dospjela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

– Zabranite Paradu dok ja čovjek sa četvoro djece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar djevojke, na šta je Vujadin odgovorio.

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavijestiću i Mirku o tome- napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrijednosti klasičnog seljačine – odgovorila je djevojka, prenosi Blic.

– Kao što vidiš umijem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin.

Prihvati notifikacije