Regioni

VASIĆ PORUČIO "Sa Aleksićem i Petrovićem na čelu ostvarićemo pobjedu u Prnjavoru"

Danas predstavljamo javnosti sposobne i mlade ljude koji će donijeti pobjedu SDS tokom lokalnih izbora ove  godine. Ova dva čovjeka trebaju biti okosnica buduće izborne kampanje SDS i to Milan Aleksić kao kandidat SDS za načelnika opštine i Milan Petrović kao kandidat za nosioca odborničke liste, istakao je član Predsjedništva SDS, Nemanja Vasić.

VASIĆ PORUČIO "Sa Aleksićem i Petrovićem na čelu ostvarićemo pobjedu u Prnjavoru"
Foto: SDS

Vasić je rekao da će ove odluke u narednom periodu potvrditi organi SDS Prnjavor ali da on kao član Predsjedništva SDS i ostali stariji članovi SDS čvrsto stoje iza ovih mladih kandidata i biće im vjetar u leđa.

Koncept koji sam prezentovao na Skupštini OO SDS Prnjavor danas se ostvaruje. Poslove predsjednika OO SDS Prnjavor od danas preuzima Milan Petrović, dosadašnji zamjenik predsjednika a na njegovo mjesto predsjednika Izvršnog odbora SDS dolazi Milan Aleksić – istakao je Vasić.

Novi šef prnjavorskog SDS, Milan Petrović, zahvalio se Vasiću na povjerenju i podršci u procesu podmlađivanja stranke.

Foto: SDS
Foto: SDS

– Rukovodstvo Opštinskog odbora SDS Prnjavor na čelu dosadašnjim predsjednikom Nemanjom Vasićem dogovorilo je proces podmlađivanja stranke u Prnjavoru. Spremno i složno dočekujemo lokalne izbore i unijećemo energiju koja će dovesti do pobjede – istakao je, od sinoć prvi čovjek prnjavorskog SDS, Milan Petrović

Novi predsjednik Izvršnog odbora SDS Prnjavor, Milan Aleksić, kaže da sa Petrovićem danas preuzima odgovoran posao i smatra da imaju znanje, snagu i pamet da unesu jednu novu energiju u  SDS i da u rad stranke uvedu neke nove ljude.

– Stojimo na raspolaganju građanima Prnjavora i u narednom periodu prezentovaćemo našu viziju Prnjavora u budunosti. Tokom pandemije stavili smo se na raspolaganje nadležnim u Prnjavoru. Ono što smo dobili od opštinske vlasti je bio podsmjeh i odbili su našu pomoć – naglašava Aleksić.

Pročitajte još

Aleksić je kritikovao lokalnu vlast u Prnjavoru za loše upravljanje krozom tokom pandemije.

– Кako su oni vodili ovu krizu najbolje znaju građani Prnjavora iz primjera organizacije rada karantina Sloga, odnosa prema našim ljudima koji rade u inostranstvu kao i iz odnosa prema našim privatnicima – zaključio je Aleksić.