Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VELIKA AKCIJA POLICIJE Uhapšene tri osobe koje su PRODAVALE DROGU I EKSPLOZIVNA SREDSTVA

Hronika
Autor:

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

Tri osobe su uhapšene, dok je veća količina opojne droge oduzeta prilikom realizacije višemjesečne operativne akcije kodnog naziva “Teatar” usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je ilegalno preprodavala veće količine opojnih droga i minsko-eksplozivna sredstva, rekla je načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Nezvanično, uhapšeni su Anđelko Miličević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović, a tokom akcije oduzeto je 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac raznih valuta.

– Uhapšeni se sumnjiče da su kao organizovana kriminalna grupa duži vremenski period na području  Doboja ilegalnu prodavali opojne droge čime su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija – istakla je Miljanovićeva.

Nakon završene kriminalističke obrade, navedene osobe će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedena u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Miljanovićeva je rekla da su akciju kodnog naziva “Teatar” realizovali policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO