Hronika

VELIKA AKCIJA U BEOGRADU Uhapšene tri osobe, zapljenjeno 16 KILOGRAMA DROGE, oružje i municija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u više odvojenih akcija, u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama, uhapsili tri osobe i zaplijenili 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manje količine hašiša i smješe kofeina i paracetamola, kao i dva pištola i više komada municije, saopštio je danas MUP.

VELIKA AKCIJA U BEOGRADU Uhapšene tri osobe, zapljenjeno 16 KILOGRAMA DROGE, oružje i municija
FOTO: RAS SRBIJA

U zajedničkoj akciji beogradske i kragujevačke policije u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Kragujevcu i Novom Pazaru uhapšen je R.V. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog, u iznajmljenom stanu, pronašla 15 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 300 grama kokaina, presu i opremu za pakovanje droge, dvije elektronske vagice, pištolj i više komada municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

U drugoj akciji, policija je uhapsila L. F. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kod osumnjičenog policija je pronašla 100 grama kokaina, tri grama hašiša, elektronsku vagicu za precizno merenje, pištolj sa okvirom i sedam komada municije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije