Zabava

VELIKA ODLUKA ZBOG MALE MIJE Istina o turbulentnom odnosu Anabele i Marka Miljkovića

Pjevačica ističe da joj je najdraža titula do sada što je postala baka i dodaje da je neizmjerno uživa u unukinim prvim mjesecima koja joj uljepšava dane.

VELIKA ODLUKA ZBOG MALE MIJE Istina o turbulentnom odnosu Anabele i Marka Miljkovića
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DUŠAN MILENKOVIĆ, MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Djeluje da su Đoganijevi, od kada je u njihovu porodicu stiglo prvo unuče, uspjeli da sve nesuglasice stave po strani. Naime od kada je Luna sa Markom Miljkovićem dobila kćerkicu Miu, njena majka Anabela Atijas u mnogo boljim odnosima je sa zetom, a samim tim i sa ćerkom. Ponosna baka ne krije da uživa u svakom trenutku sa unukom, te da joj svakodnevno unosi radost u život.

– Moram da priznam, to mi je najdraža titula do sada. Srećna sam baka jedne prelijepe djevojčice. Uskoro puni tri mjeseca i već uveliko komunicira, smije se i uživa da se druži. Tako da je stvarno jedan predivan period trenutno. Ono što dolazi, sve me raduje – rekla je Anabela.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Tokom prošle godine Anabela je zajedno sa Lunom i Markom, kao i Gagijem Đoganijem, bila učesnica rijalitija “Zadruga 3”. Tamo je više puta imala burne svađe kako sa bivšim suprugom, tako i sa kćerkom i zetom. Žustre svađe, vrijeđanja i nervni slomovi učinili su da publici djeluje da Anabela i Marko ne mogu da nađu zajednički jezik, a netrpeljivost između njih učinila je da jedno vrijeme bude u lošim odnosima i sa Lunom. Nakon što su izašli iz rijalitija, Anabela je više puta pričala o tome koliko smatra da Marko nije čovjek za njenu nasljednicu, međutim sada su zakopali “ratne sekire”.

– Anabela i Marko i dalje nisu prevazišli sve nesuglasice, ali su odlučili da nastave dalje kao da ranije nisu imali ozbiljne svađe. Od kada je u porodicu stigla Mia, shvatili su da ne žele negativnu energiju da prenose na bebu, te komuniciraju striktno poslovno. Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se miješa u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dvije u mnogo boljem odnosu nego ranije – ističe izvor blizak Atijasovoj za “Blic”.

FOTO: MARKO.MILJKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: MARKO.MILJKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

I sama Anabela je potvrdila da je naučila koliko su njene kćerke, Luna, Nina i Blankica, drugačije od nje, te poštuje njihove izbore i želje.

– Ljubav postoji, zbog svih nas! Predivan je osjećaj biti majka tri djevojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svijet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo i na različite načine, drugačije poglede na svijet i život. Sada vidim da sam baš velika srećnica – istakla je Atijasova u “Novom jutru” na “Pinku” i tom prilikom se prisjetila i svog djetinjstva, ali i kako joj je neobično ime odredilo sudbinu:

– Imala sam sreću da mi majka da tako neobično i ludo ime. Kažu da me je ime možda i odredilo. Ima toga. I ja sam se negdje davajući imena svojoj djeci pitala da li im krčim životni put – rekla je pjevačica, koja kćerke Lunu i Ninu ima iz braka sa Gagijem Đoganijem, dok je Blankicu dobila sa Andrejom Atijasom, piše Blic.

Prihvati notifikacije