Hronika

VELIKA TUGA Trudnica preminula nakon borbe sa koronom, iza sebe ostavila dvoje male djece

Tridesetogodišnja trudnica iz Vlasotinca preminula je od posljedica infekcije virusom korona.

VELIKA TUGA Trudnica preminula nakon borbe sa koronom, iza sebe ostavila dvoje male djece
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Prema nezvaničnim informacijama, koje stižu iz više različitih izvora, nesrećna žena je poslije višednevne borbe izgubila bitku sa opakim virusom u kruševačkom Kovid centru.

Ona je iz Leskovca zbog teške kliničke slike odmah transportovana u Kovid bolnicu u Kruševcu gdje joj se stanje, uprkos naporima ljekara, i dalje komplikovalo, pa se borba za život završila tragičnim ishodom.

Zvaničnu potvrdu ove informacije Novosti nisu dobile jer su im nadležni iz kruševačke Kovid bolnice kazali, i prije nego što su čuli pitanje, da su na sastanku.

Pročitajte još

– Vidim da ste me nekoliko puta zvali. Trenutno sam na sastanku. Čujemo se – kazao je dr Vladan Cvetanović, iz ove kovid bolnice i prekinuo vezu.

Nesrećna žena je u subotu sahranjena, a iza sebe je ostavila supruga i dvoje male djece. U Vlasotincu se spekuliše o okolnostima pod kojima je ova mlada žena izgubila život, a šok i nevjerica vlada i u Medveđi odakle je preminula trudnica rodom.

Sagovornici u Medveđi kažu da su čuli da je preminula žena nosila blizance, ali ovu informaciju nisu mogli potvrditi u leskovačkoj Opštoj bolnici.

– Ima sigurno više od deset dana od kada je jedna trudnica iz naše bolnice upućena u Kruševac. Ona je kod nas primljena sa teškom kliničkom slikom i odmah je transportovana u tamošnji Kovid centar – rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je dodao da nema druge informacije o ovom slučaju i naglasio da se svi teži slučajevi zaraze opakim virusom upućuju u Kruševac, dok se na Infektivnom odeljenju u Leskovcu liječe pacijenti sa lakšom formom bolesti.

Prihvati notifikacije