Zabava

VELIKI IZAZOV ZA PRIJU Pjevačica dobila ulogu u popularnoj seriji

Četvrta sezona popularne serije “Ubice mog oca”, koju producira Predrag Gaga Antonijević, biće najuzbudljivija do sada, a popularna pjevačica tumačiće jednu od uloga.

VELIKI IZAZOV ZA PRIJU Pjevačica dobila ulogu u popularnoj seriji
FOTO: N. JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Na nastavku “Ubica mog oca” uveliko se radi, a prvi kadrovi nove sezone snimljeni su prošlog mjeseca. Scenaristkinja Nataša Drakulić i ovog puta se potrudila da unese mnošto novina, koje će iznenaditi publiku, dok obožavatelji serije sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će se dalje odvijati radnja.

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović dobila je jednu od uloga, te ćemo je tako vidjeti kako tumači lik pjevačice Mile, dok će stati rame uz rame sa poznatim glumcima, poput Baneta Tomaševića, Vuka Kostića, Milene Vasić i Marka Janketića, sa kojima će imati zajedničke scene.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Prijovićeva nije krila oduševljenje kad ju je Antonijević pozvao da bude dio ekipe u četvrtoj sezoni.

Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji “Ubice mog oca”. Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uveijk. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem – rekla je Aleksandra za Blic.