Zabava

VESELO U DOMU KATARINE GRUJIĆ Svi čekaju Gobelju, kćerka Katija mini vjenčanici (VIDEO)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas prave svadbeno veselje u jednom poznatom prestoničkom hotelu, a fudbaler će uskoro krenuti po mladu.

VESELO U DOMU KATARINE GRUJIĆ Svi čekaju Gobelju, kćerka Katija mini vjenčanici (VIDEO)
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, u domu pjevačice se trenutuno okuplja rodbina, a među prvima je stigla pjevačica, inače Katarinina kuma, Andreana Čekić.

Mladina mama je spremna za veselje, ona je za kćerkino vjenčanje obukla dugu haljinu u bordo boji, dok je otac bio u trenerci kada smo ga snimili na terasi, a kasnije je obukao odjelo.

Sestra Katarine Grujić, Bojana ne prestaje da igra i pjeva uz muzičare koji su u dnevnoj sobi doveli atmosferu do usijanja.

Mnogi komentarišu da Bojana i Katarina dosta liče jedna na drugu.

Luksuz, muzika, trubači ali i najpoznatije ličnosti sa javne scene, danas će pozirati pored fudbalera i pjevačice.

Kako dolikuje tradicija, mladu Marko Gobeljić izvodi iz porodične kuće, a pjevačica Katarina Grujić se potrudila da sve igleda svjetski.

Njih dvoje će do hrama Svetog Save, gdje će se obaviti crkveno vjenčanje otići u limuzini kakvu do sad niko nije vidio, prenosi Blic.

Mala Katja, inače fudbalerova i pjevačicina kćerka je takođe, baš kao i mama u vjenčanici. O djevojčici sve vrijeme brine i njena tetka Bojana, dok se mama sprema, koja je za ovu priliku obukla toaletu u zlatnoj boji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije