Zabava

VESNA ZMIJANAC NE ODUSTAJE Rugala se fanu, a nakon izvinjenja opet tjera po svom (FOTO)

Vesna Zmijanac održala je preključe koncert u srpskoj prestonici. Ona je u martu 2020. godine otkazala svoj solistički koncert zbog pandemije korona virusa, a ovim od preksinoć trebalo je da se oduži izmeđuostalog i svojoj publici koja je tada u martu kupila karte i nije ih vratila.

vesna zmijanac
FOTO: MILAN ILIC/RINGIER

Međutim, kako su neki nezadovoljni fanovi naveli njih sada niko nije obavijestio da će se dugo očekivani koncert održati, te su svoj bijes iskazali preko društvenih mreža.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Pa jesmo li mi koji smo još u 2020. kupili karte za koncert koji je trebalo da se održi u martu iste godine, ali je odložen zbog korone, propustili isti – napisala je djevojka, začuđena da je koncerta uopšte bilo, jer nigdje nije vidjela reklamu za isti, na šta joj je Vesna podrugljivo odgovorila.

– Da srce – napisala je Vesna koja, čini se, uopšte nije marila što je došlo do propusta, nakon čega su fanovi napali pjevačicu kako treba da je bude sramota.

Vesna Zmijanac
FOTO: VESNA_ZMIJANAC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Zmijančeva je onda odlučila da se izvini, na svom Instagram profilu.

– Dragi moji, vidim da je nekolicina vas ljuta što nije obaviještena kada je koncert. Žao mi je zbog toga i vjerujte mi da nisam iz hira sinoć radila ovaj koncert već isključivo zbog vas koji ste kupili karte prije dvije godine. Na mom Instagramu sam nekoliko puta odgovarala na pitanje kada će koncert rekavši uskoro, čuvajte karte i prije dvije nedjelje jasno sam napisala da po sadašnjem planu koncert će se održati 18. februara. Na sajtu još od oktobra stoji termin gdje i kada će biti, gdje su se svi informisali. Vaše karte možete vratiti ili ako želite novi koncert će biti u maju ili okotobru sa kartama u prodaji, sem vas koji već imate karte i da kojima možete doći na koncert. Žao mi je zbog svega. Željela sam da sve bude najbolje. Vaša Vesna – napisala je pjevačica.

No, nije prošlo mnogo vremena kada je pjevačica ipak riješila da dokaže svoju poentu i pokaže kako je njen koncert navodno bio transparentno najavljen tako što je na vrijeme okačeno da su kartne u prodaji na zvaničnom sajtu za prodaju karata za pozorište, koncerte i sportske događaje, bez neke veće reklame, tako da je vjerovatno trebalo da njeni fanovi dvije godine provjeravaju da li se pjevačica odlučila da upriliči dugo očekivani koncert.

Pročitajte još

– Na ovim sajtovima išlo je obaviještenje o novim datumima koncerta – napisala je ona.

Inače, Vesna čak ni na svom zvaničnom Instagram profilu nije se bavila naročitim marketingom za isti, samo je prije par dana objavila jednu fotografiju uz opis “Pripreme za koncert”, bez toga da je navela gdje je i kad koncert, a kamoli nešto više, te ni ne čudi kako mnogi njeni fanovi i oni koji su kupili karte za isti 2020. godine ipak nisu znali za događaj, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu