Magazin

(VIDEO) “BJEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA, ODMAH SE RAZVEDI” Video sa više od 2 miliona pregleda izazvao brojne negativne komentare na račun mladoženje

"Odmah se razvedi", komentar je koji je najčešće viđen ispod video-snimka koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, a na kom mladoženja, pa u najmanju ruku, ima neprimjereno ponašanje.

(VIDEO) “BJEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA, ODMAH SE RAZVEDI” Video sa više od 2 miliona pregleda izazvao brojne negativne komentare na račun mladoženje
FOTO: TIKTOK/TJALISEPALMER /SCREENSHOT

Video je pregledan više od dva miliona puta.

Naime, na video-snimku koji je pregledan više miliona puta, vidi se kako mladoženja mućka šampanjac, a kada krene da prska, mlaz usmjerava na mladu. Polio joj je lice, frizuru i šminku, te je vrlo vjerovatno poslije ovoga morala i na kupanje i na presvlačenje.

Iako se mlada smijala, mnogi su se složili da joj nije bilo pravo, ali da nije željela da pravi incident na vjenčanju.

Video je izazvao burne reakcije kod ljudi, posebno žena, koje su joj poručile da bježi glavom bez obzira od ovog čovjeka.

Pročitajte još

“Ovo je njen dan, kako se usuđuje da uradi ovo?! Momentalno bih ja ostavila”, “Setro, bježi koliko te noge nose”, “Ovo je tužno za gledanje”, napisale su.

S obzirom na to da je snimak postao viralan komentarisale su ga i žene iz regiona koje su navele da se kod nas ne bi dobro proveo.

“Sine, za to bi ti mlada ovde odgrizla ruku”, “Ju, već vidim brata i tatu kako se zalijeću na ovog mekušca”, glasili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji nisu vidjeli problem u ovom snimku, te su istakli da se “mlada i mladoženja možda šale na takav način”, prenosi Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu