Kultura

(VIDEO) DVOSTRUKI DOBITNIK OSKARA Kevin Spejsi zbog optužbi za seksualni napad NA IVICI BANKROTA

Kevin Spejsi dao je opsežan intervju Pirsu Morganu i tokom više od 90 minuta, dvostruki dobitnik Oskara govorio je šta mu se dešavalo tokom višestrukih optužbi za seksualni napad i kako je zbog sudskih troškova na ivici bankrota.

Kevin Spejsi
FOTO: ANDY RAIN/EPA

Glumac je prošle godine oslobođen optužbi za niz seksualnih napada za koje su četvorica muškaraca u Velikoj Britaniji tvrdili da su se dogodili između 2001. i 2013. godine.

– Bilo je to veoma interesantnih i, mislim, važnih nekoliko nedjelja kada sam imao priliku da počnem da pričam o stvarima o kojima, pa, za mene, u nekim slučajevima, nikada ranije nisam pričao, i da preuzmem odgovornost za ta mjesta na kojima sam se loše ponašao i da, nadam se, iznesem neke činjenice za koje možda velika većina javnosti ne zna – rekao je Spejsi.

Morgan ga je pritisnuo da precizira šta tačno misli pod frazom “loše se ponašao”.

– Prekršio sam granice. Previše pipao. Seksualno dodirivao nekoga na način za koji nisam znao u to vrijeme da oni ne žele – rekao je on.

Spejsija je za nedolično ponašanje 2017. godine prvi put optužio glumac Entoni Rap, koji je tvrdio da je Spejsi pokušao da ga “zavede” kada je imao samo 14 godina. Rapove optužbe je kasnije odbacio sud na Menhetnu 2022. godine.

Pročitajte još

Spejsi se slomio u suzama dok je pričao kako su suđenja uticala na njega, i otkrio je da se ove nedjelje njegov dom u Baltimoru oduzima i prodaje na aukciji zbog ogromnih pravnih dugova.

Pirs ga je pitao da li se suočava sa bankrotom, a glumac je otkrio da mu ništa od novca nije ostalo:

Još uvijek dugujem mnogo pravnih računa. Značajna cifra. Mnogo miliona.

Na drugom mjestu u intervjuu, Spejsi se takođe prisjetio da su Elton Džon i njegov suprug Dejvid Furniš bili prva osoba koja mu je poslala mejl nakon što su optužbe prvi put isplivale. Spejsi je zagušio suze dok je rekao: “Upravo si me podsetio da je Elton bio prvi imejl koji sam dobio 30. oktobra 2017 – nakon što je izašla priča [Entonija] Rapa – rekavši: “Volimo te. Šta god da ti treba, mi smo tu za tebe.”

Spejsi će se nadati da će mu njegovi iskreni odgovori na Morganova pitanja pomoći da se vrati poslu na najvišim nivoima filma i televizije. Reakcije na društvenim mrežama na intervju su do sada bile pomiješane – neki smatraju da je Spejsijevo skrušenost ubjedljiva, dok drugi sumnjaju u iskrenost “majstorskog glumca”, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu