Magazin

(VIDEO) "Čemu ovaj primitivni kostim, čemu ova primitivna muzika" Snimak sa srpske svadbe izazvao buru na društvenim mrežama, hejteri osuli paljbu po mladencima i "Sinovima Manjače"

Snimak sa jedne svadbe u Srbiji nekontrolisano se širi društvenim mrežama i izazvala je buru na Tviteru.

svadba
FOTO: @GRBIC_NATALIJA/TWITTER/SCREENSHOT

Neki korisnici nekadašnjeg Tvitera (X) okarakterisali su je kao ‘najprimitivniju svadbu’ koju su vidjeli. A postavlja se pitanje zašto.

Za to, kako navode u komentarima, postoje tri razloga, a glavni su ponašanje i odjeća mladoženje, stav mlade i ‘rekviziti’ kojima su ih gosti dočekali u sali.

Odjekivala je i pjesma Sinova Manjače “Srpkinja”, kojom su mladenci dočekani u sali, bili su i više nego dovoljni da ‘rasplamsaju’ emocije.

Mladoženja je svojoj supruzi ponosno i nadahnuto posvećivao stihove: “Ćirilicu i čita i piše, ćirilicu i čita i piše, košulja joj na tamjan miriše, košulja joj na tamjan miriše, ženiću se, ponude su javne, mora biti vjere pravoslavne”, dok se ona samo smješkala i njihala u ritmu krajiške muzike.

Pročitajte još

“Fali samo slika Ratka Mladića”

“Kako neko uopšte pristane na ovakvo vjenčanje? Mislim da ne može primitivnije od ovoga… Čemu ovoliko zastava? Čemu ovaj primitivni kostim, čemu ova primitivna muzika?”, “Fali samo slika Ratka Mladića”, “Mene samo interesuje da li tu muziku slušaju svaki dan”, “Individuacija na niskom nivou, skoro pa zaustavljena, izlaz traže u identifikaciji sa najbliže dostupnim spoljnim okruženjem zbog osjećaja sigurnosti. Pretjerivanje u simbolima takve identifikacije znak je nesigurnosti i straha, koji se kompenzuje upravo takvim pretjerivanjima”, “Mlada izgleda kao talac”, pisali su tviteraši u komentarima, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu