Zabava

(VIDEO, FOTO) Ceca najveselija na proslavi: Rođenje Isaija u domu Ražnatovića slavilo se do jutra, kuma objavila snimak sa proslave

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović juče su dobili trećeg sina, a tim povodom organizovali su slavlje u vili na Dedinju.

Ceca Ražnatović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Na proslavi koja je trajala do kasnih večernjih sati prisustvovale su i brojne javne ličnosti među kojima je bila kuma Svetlane Cece Ražnatović, Viki Miljković.

Viki je na svom Instagram profilu podijelila trenutke sa veselja i pokazala da je atmosfera bila na zavidnom nivou, a tom prilikom snimila je i svoju kumu kako đuska i veseli se zbog proširenja porodice Ražnatović.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje, piše Blic.

Pročitajte još

Inače, Ceca je juče otkrila kako je Bogdana podnijela porođaj.

– Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala – rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasljedniku.

Ceca Ražnatović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
Veljko Ražnatović
FOTO: DANICA BOŽOVIĆ/RINGIER
Veljko Ražnatović
FOTO: DANICA BOŽOVIĆ/RINGIER

– Što bih se pitala za Veljkovo dijete? Prelijepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime – rekla je Ceca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu