Društvo

(VIDEO, FOTO) Skinuo jaknu, pa ZAGRIJAO ŠTENE NA ULICI: Priča o Lazaru (12), malom heroju koji je spasao psa dobila prelijep nastavak

Priča o "malom a velikom heroju", nepoznatom dječaku iz Gornjeg Milanovca koji je prije neki dan oduševio Srbiju i održao lekciju iz humanosti - spasavajući malo štene na ulici, dobila je nastavak i postala je još ljepša.

Dječak spasao psa sa ulice
FOTO: SASKA_SRETENOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dječak koji je nedavno pored školskog dvorišta u Gornjem Milanovcu pomogao psu na ulici, pokrivajući ga duksericom a onda ga uzimajući u naručje, zove se Lazar (12) i učenik je šestog razreda Osnovne škole. Pošto smo se najprije svi pitali gdje je psa odnio, uz pomoć Instagram stranice “Djole.dog” i Lazarevog oca znamo da je pas stigao u njihov topao dom i dobio novo ime.

Drage dame i gospodo, ovo je heroj Lazar iz Gornjeg Milanovca, sa svojim psom! Koliko ljubavi na par fotografija, prenosi Blic.

Njegova porodica će zadržati psa! Nismo ništa drugo ni očekivali…Srećković je zahvaljujući toplom i velikom srcu ovog heroja – dobio ime Snupi i počeo novi život!

@saska_sretenovic

Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac

♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) – ayumu tanahasi

Ako ima onih koji ne znaju, Lazar je prije par dana naišao na psića na ulici i ponio ga kući. Roditelji, naravno, nisu imali ništa protiv da ga i udome. Kad su naučili dijete da voli životinje, ništa drugo nismo ni očekivali! Učite djecu da vole životinje“, piše u objavi na Instagram stranici.

Pročitajte još

Lazare, hvala!

Priča je još jednom oduševila sve ljude, te su u komentarima za Lazara imali samo riječi hvale.

“Koliko sam oduševljena. Ja sam vaspitač i uvijek kod djece razvijam ljubav za sve životinje i ljude. Nek bar petoro od njih ima ovako srce i dobro je za budućnost i moju životnu misiju”, “A sve ovo je beskrajno lijep primjer kako ljubav ima hiljadu lica”, “Heroj godine za mene ovo je ta nagradu, blago roditeljima kakvo dijete imaju, dečko kapa dole”, “Lazare hvala”, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su još jednom bili oduševljeni ovim humanim gestom malog dječaka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije