Hronika

(VIDEO) "I nebo da se sruši, nek pucaju na mene, ali ne dam te" Supruga Uroša Panića na radiju POSVETILA PJESMU MUŽU U ZATVORU, poslušajte kako komuniciraju

Milica Panić, supruga Uroša Panića koji se trenutno zajedno sa rođenim bratom Milošem nalazi u pritvoru, sinoć oko 1 sat nakon ponoći, na svom Instagram profilu objavila je snimak sa radija gdje je posvetila svom suprugu pjesmu Vuk Moba "Da te volim".

Milica Panić i Uroš Panić
FOTO: : INSTAGRAM/DRUŠTVENE MREŽE

Od Milice za Uroša – čuje se na snimku nakon čega kreću stihovi pjesme.

“Nije srce kamen, pa da prećutim kad me zaboli

Krenem, ali stanem – ja nemam ništa osim tvoje ljubavi

Moja rano, moja – i kada nisi tu, ja sanjam te

I nebo da se sruši, nek pucaju na mene, ali ne dam te

I zato voli me kao što nije me nijedna

Samo tebe vidim kad zavese spuste se

Ne boji se, jer samo tebe ja sam žedan

Posluži otrov, ja ću da ga popijem

I ne pitaj me zašto nikog nemam

Zašto volim sam da ostanem

Da govorim koliko si mi lepa

Ti si tu i kad svi odlaze”, stihovi su pjesme posvećene Urošu Paniću.

Uhapšeni na aerodromu

Podsjetimo, Uroš i Miloš Panić su, nakon višemjesečnog skrivanja ,uhapšeni 24. maja 2024. godine po slijetanju na aerodrom “Nikola Tesla”.

Za krivično djelo Trgovina ljudima iz člana 388 stav 1 Krivičnog zakonika zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godina, a za krivično djelo Posredovanje u prostituciji iz člana 184 stav 1 kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina i novčana kazna.

Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo 29. februara 2024. godine od Trećeg osnovnog javnog tužilaštva predmet i donijelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su počinili krivična djela Trgovina ljudima u saizvršilaštvu i Posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu protiv Uroša P. i Miloša P, Ivana Z, Vuka S, Sonje L. i Davida L.

Do pokretanja istrage protiv navedenih osumnjičenih za krivično djelo Trgovina ljudima, koje je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva, došlo je nakon što je 14. februara 2024. godine po nalogu VJT u Beogradu Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima ovom tužilaštvu dostavio izvještaj sa podacima koji ukazuju na postojanje osnova sumnje da je počinjeno ovo krivično djelo prema jednoj oštećenoj.

Braća Panić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ova oštećena je dobila status posebno osjetljivog svjedoka i u Višem javnom tužilaštvu je ispitana 26. marta 2024. godine, piše Blic.

Preko oglasa nudili usluge prostitutki

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Osumnjičeni su u tom cilju oglasili na internet stranici “Seksi-adresar” kao i u “Halo oglasima” brojeve telefona i ponudu da – zgodne, mlade maserske muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu.

Pročitajte još

Prema nezvaničnim saznanjima, oni su rekli da imaju dovoljno prihoda za život od iznajmljivanja stanova i rent a car agencije.

– Oni su tvrdili da nisu bježali iz Srbije, već da su se u vrijeme pokretanja postupka, u februaru, zatekli u Zagrebu sa ženama i djecom. Rekli su da nisu odmah htjeli da se vrate u Srbiju jer nisu znali šta se dešava i zašto se po novinama sve to piše protiv njih – otkriva izvor.

Uroš i Miloš Panić su se u Srbiju vratili prošle nedjelje, kako kažu, “da bi dokazali da nisu krivi” i da bi “nastavili sa porodičnim životima”.

Njima se na teret stavlja i krivično djelo – trgovina ljudima nakon što je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima dostavio izvještaj sa podacima koji ukazuju na postojanje osnova sumnje da je počinjeno ovo krivično djelo prema jednoj oštećenoj.

Kako se saznaje, obojica su tvrdili da ne poznaju oštećenu djevojku.

– Tvrdili su da poznaju samo jednu djevojku koja se pominje u naredbi za sprovođenje istrage u vezi sa prostitucijom, a Miloš je rekao da nije siguran da li poznaje i drugu djevojku – kaže izvor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu