Zabava

(VIDEO) "KAKVA NOĆ LJUDI" Evo šta Aleksandra Prijović radi pred izlazak na scenu, jedan momenat u bekstejdžu sa sinom će vas oduševiti

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde, a ekipu "Blica" je ugostila na jednom od svojih pet koncerata održanih u areni u Zagrebu.

(VIDEO) "KAKVA NOĆ LJUDI" Evo šta Aleksandra Prijović radi pred izlazak na scenu, jedan momenat u bekstejdžu sa sinom će vas oduševiti
FOTO: BLIC.TIKTOK/TIKTOK/SCREENSHOT

Šta je radila Aleksandra Prijović u poslednjim minutima do njenog izlaska na scenu, pred koncert pogledajte u nastavu u video snimku.

Jedan trenutak sa malim Aleksandrom će vas oduševiti.

@blic.tiktok

Ušli smo ispod bine Aleksandre Prijović i evo kako je raspoložena tokom koncerta 💃🏻 #aleksandraprijovic #prijovicka #prijovicaleksandra #prijovic #arenazagreb #zagreb #devetzivota #odistokadozapada

♬ original sound – Blic TikTok

Aleksandra Prijović je, podsjetimo, trenutno na velikoj turneji “Od istoka do zapada”, pa će, nakon koncerata u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu, uskoro pjevati i u Tuzli i Zenici, piše Blic.

Inače, Muzička zvezda obara sve rekorde, pa tako da gotovo ne mogu da se nabroje domaći izvođači kojima je pošlo za rukom ono što je njoj za svega par mjeseci.

Aleksandra Prijović na koncertu u Zagrebu
FOTO: A. ALEKSOV/RINGIER

Kada je turneja počela, Prija je na Instagramu imala oko 650.000 pratilaca, a sada je prati čak 800.000 ljudi, što je skok od nevjerovatnih 150.000!

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije