Sudbine

(VIDEO) LJUBAVNA PRIČA VIJEKA Kada je deka ostao bez supruge našao je način da i dalje večera u njenom društvu

Ljubav deke i bake iz Amerike oduševila je čitavu planetu kada su se prije skoro deset godina pojavile slike kako vremešni penzioner večera u restoranu brze hrane i to sa slikom svoje preminule žene na stolu.

Klarens Pervis gleda u fotografiju supruge
FOTO: DAVID KLUGH/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ova slika je obišla svijet i oduševila sve koji i dalje vjeruju u pravu ljubav, onu koja ne prestaje čak i kada jedan od partnera premine.

Klarens Pervis, deka sa snimka, preminuo je 23. aprila 2021. godine u bolnici u rodnom Redisvilu, ali priča o njegovoj ljubavi prema supruzi Kerolajn i dalje živi. Iako je preminula dosta prije njega, Klarens je nastavio da pokazuje svoju ljubav i nosio je njenu sliku u njihov omiljeni restoran svaki put kada je išao da večera.

Kako je Klarens postao poznat

Pervis je postao poznat 2017. godine kada su ga snimili upravo u njihovom omiljenom restoranu, “Smits” u Reidsvilu. Tada je njihova priča obišla svijet i svi su u suzama čitali o ljubavi Klarensa i Kerolajn.

Tom prilikom, sin i kćerka bračnog para dali su intervju za američke medije, govoreći da je ljubav njihovih roditelja bila vanvremenska i nezaboravna. Njegov život je ispričao priču. I to je bila sredina u kojoj smo odrastali cijelog života – rekao je sin Dejl Pervis.

Kćerka je napomenula da ovakve ljubavi više nema na cijelom svijetu. Postao je svjetski poznat samo da bi pokazao svoju ljubav prema svojoj ženi, koliko mu je značila. Prosto više nema te vrste ljubavi na ovom svijetu – rekla je njegova kćerka Dajan Najt.

Stalno išao na groblje

Sem što je nosio njenu sliku u restoran tokom večere, Klarens je često išao i na groblje, gdje je provodio sate i sate u razgovoru sa Kerolajn. Išao je na groblje pet ili šest puta dnevno. Išao je gore do dana kada više nije mogao da vozi – rekla je druga kćerka Dona Burkhalter u razgovoru za američke medije 2021. godine

Pročitajte još

Čak i kada je omiljeni restoran porodice zatvorio svoja vrata, Klarens je našao način da objeduje sa svojom suprugom kao što su to činili za života.

– Pokušali smo da kuvamo za njega ili da ga odvedemo negdje, ali ne. Za njega to nije bilo to – rekla je Dajan.

Njegova djeca su tom prilikom rekla da pokušavaju da pokazuju istu količinu ljubavi kao i on.

– To je ono što ovom svijetu danas treba. Ona vrsta ljubavi koju su imali jedno prema drugom – rekla je Dajan.

Ono što njegova djeca kažu da ih drži u miru jeste da znaju da je ponovo sa svojom istinskom ljubavlju.

– Na njegovim slikama nakon što je mama umrla, jedva da ste ga vidjeli kako se smije. Za razliku slika koje su nastale ranije. Ali sada će se stalno smijati – rekao je sin Dejl.

Istog mišljenja je tom prilikom bila i kćerka Dona. Smije se razgovarajući sa mamom. Mama priča s njim – izjavila je ona tom prilikom, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu