Zabava

(VIDEO) Maja Berović krstila nasljednika Lava "Nema potrebe za luksuzom, SINU NISMO KUPILI POKLON"

Maja Berović danas je krstila sina Lava u Hramu Svetog Save, a potom sa suprugom organizovala tim povodom veselje u jednom beogradskom restoranu.

Maja Berović nosi sina
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Maja je istakla da je njen nasljednik Lav aktivno dijete, ali i da ga vaspitava da bude skroman, jer je djeci najbitnija ljubav.

– Jako sam emotivna. Najljepši dan u mom životu bio je kad se Lav rodio, a ovo je podjednako najljepši, presrećna sam. Zamalo je bilo suza na krštenju, ali suzdržala sam se. Lav je plakao za sve. Svi ljudi koji su došli na krštenje su imali lijepe i posebne želje, ne bih nekoga izdvajala – rekla je Maja.

– Ja sam svom sinu poželjela ono što svaka majka može da poželi, samo da mi je živ i zdrav. Još uvijek od nas nije dobio poklon, mi smo njemu najveći poklon, on je presrećan kad je sa nama, ne zna za poklone. Nije još krenuo u obdanište. Ustajemo u 6, pola 7,7 i odmah kreće akcija, nema maženja mnogo u krevetu, čekanja, odmah je igra, aktivan je. Oduvijek sam voljela nemirnu djecu, pa sam takvog i dobila. I ja sam bila nemirno dijete, nestašna sam bila, sve me je zanimalo, nisam mirovala i takva sam i dan danas.

Maja je za Blic otkrila i na koji način brine o sinu.

Vaspitavam ga da bude skroman, nema potrebe za luksuzom, djeci je najbitnija ljubav. Za sada ne planiramo proširenje porodice – rekla je ona.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu