Zabava

(VIDEO) “Nisam znao šta se snima” Pjevačica SPOTOM IZ CRKVE razbjesnila vjernike

Bivša Diznijeva zvijezda Sabrina Karpenter snimila je spot za pjesmu kojim je uznemirila hrišćane.

Sabrina Karpenter
FOTO: SABRINA CARPENTER/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sveštenik Džejmi Gigantijelo, koji je dozvolio pjevačici da snimi spot u Crkvi, degradiran je.

U spotu za pjesmu “Feather” pjevačica je plesala ispred oltara, obučena u ultra kratku crnu haljinu od tila, koja je jedva prekrila tijelo. U pjesmi ona pjeva o toksičnim vezama i zaključuje da se “osjeća lako kao pero” bez takvih muškaraca u svom životu.

U jednom momentu kleči ispred oltara u neprikladnoj pozi, koji je zgrozi javnost, a na kraju snimka, pastelni kovčezi muškaraca koji su umrli ranije na snimku su postavljeni tik uz oltar.

Snimak je objavljen prije tri nedjelje, a kako je bilo negativnih reakcija zbog činjenice da je snimljen u crkvi, reagovala je Еparhija bruklinska.

– Biskup Robert Brenan zgrožen je onim što je snimljeno u crkvi Blagovesti Presvete Bogorodice u Bruklinu. Parohija nije slijedila eparhijsku politiku u pogledu snimanja na crkvenom imanju, što podrazumijeva pregled scena i scenarija – navodi se u saopštenju.

Parohijani su bili zgroženi, pa je biskup Brenan održao reparativnu misu. Nedugo zatim, sveštenik Gigantijelo je lišen svih administrativnih dužnosti. Ubrzo se izvinio na Fejsbuk stranici crkve, nazvavši muzički spot ‘sramotnim prikazom’, prenosi B92.

“Nisam znao šta se snima”

On je objasnio da je došlo do problema u komunikaciji sa producentima spota. Naime, oni navodno nisu precizirali kakav će spot biti snimljen i samo su naveli da je riječ o projektu sa Sabrinom Karpenter. Gigantijelo je mladu pjevačicu pretražio na internetu, a pošto nije našao ništa sporno o njoj, dozvolio je snimak.

– U želji da dodatno učvrstim vezu između mladih kreativnih umjetnika, koji čine veliki dio ove zajednice i parohije, pristao sam na snimak nakon što opšta pretraga o pjevačici nije otkrila ništa sumnjivo – napisao je sveštenik.

Obećao je da će prihod od video snimka donirati Centru za podršku ženama ‘Bridž tu lajv’, kriznom centru za trudnoću u Njujorku.

– Nema sumnje da su mnogi uznemireni onim što se dogodilo, ali ne više od mene. Molim da, po uzoru na Hristovo praštanje, nađete mogućim da oprostite moj propust u ovoj nesrećnoj stvari – zaključio je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije