Kultura

(VIDEO) OTKRIVENA VELIKA TAJNA "OTVORENIH VRATA" Bojana Maljević opisala kako je nastala kultna serija

Glumica Bojana Maljević je 30 godina od prvog emitovanja otkrila kako je nastala sada već kultna serija "Otvorena vrata".

Serija "Otvorena vrata"
FOTO: OTVORENA VRATA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ona je rekla da je serija rađena po narudžbini njenog oca, producenta Bojana Maljevića, ali da je isprva poenta serije bila potpuno drugačija.

– “Otvorena vrata” su prije svega kreirali Miloš Radović i tada studentkinja Biljana Srbljanović po narudžbini našeg oca koji je htio da napravi porodičnu seriju, komediju koja za cilj ima, mogu da pričam o tome na taj način jer je prošlo mnogo godina, da promoviše vrata koja je proizvodio – ispričala je Bojana, koja je u emisiji Insajder TV gostovala sa svojom sestrom Anom Maljević.

Objasnila je da su to bila “one touch lock vrata”, koja se više ne proizvode, a glavni lik Cakana (Vesna Trivalić) je u seriji bila prodavac vrata jer kao umjetnica nije imala dovoljno posla.

– Iz toga je to nastalo – navela je Maljević.

Serija “Otvorena vrata“ premijerno je emitovana 1994. i 1995. godine na Radio-televiziji Srbije. Glavne uloge tumačili su Vesna Trivalić, Sofija Jović (Milica), Milan Gutović (Dragoslav), Nikola Đuričko (Vojislav), Bojana Maljević (Ana), Zoran Cvijanović (Milorad).

Nastavak serije snimljen je 2013. godine, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu