Digitalna Srpska

(VIDEO) Pogriješili ste pri kucanju? Nema veze, PROTRESITE TELEFON: Bivši radnik kompanije "Epl" podijelio korisne savjete za korisnike ajfona

Tajler, bivši radnik kompanije Epl, šokirao je korisnike ajfona svojim trikovima i savjetima koje je podijelio putem TikToka.

ajfon u džepu
FOTO: MARINA ĐUKIĆ/RINGIER

U svom videu, koji ima više od 14.2 miliona pregleda, Tajler je podijelio trikove za koje je pretpostavljao da su poznati svima. Ali, reakcije su pokazale da to nije bio slučaj.

Prvo je Tajler pokazao korisnicima kako da snimaju video dok su još uvijek na foto ekranu kamere. Osim toga, demonstrirao je i kako da se skrati tastatura za one koji teško koriste ekran jednom rukom.

Tehnički stručnjak je korisnicima pokazao kako da dodaju komentar tokom snimanja ekrana pomoću tajnog tastera. Ali, među svim savjetima jedan je izazvao šok – i bio je iznenađujuće jednostavan.

Pročitajte još

Tajler je otkrio da, odlazeći u “Notes” možete da protresete ajfon kako biste poništili grešku prilikom kucanja.

Tajler je u videu rekao: “Ako slučajno izbrišete nešto, samo protresite telefon i pojaviće vam se opcija za poništavanje”.

Ovaj trik je najviše oduševio korisnike. “Izgubio sam toliko bilješki ne znajući za poništavanje”, “Pitao sam se zašto poništavanje kuckanja nasumično iskače”, pisali su ispod videa, prenosi B92.

I dok neki tvrde da su već znali sve ove trikove, većina prvi put čuje za njih.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije