Sudbine

(VIDEO) "Slagao me da ima penziju 1.300 evra i "mercedes", a ja se udadoh" Senija dodala Ramu na Fejsbuku jer joj je ličio na Džeja, on je brzinski "obrlatio" i odmah se uselio kod nje

Ljubavna priča para iz BiH je sve samo ne svakidašnja.

(VIDEO) "Slagao me da ima penziju 1.300 evra i "mercedes", a ja se udadoh" Senija dodala Ramu na Fejsbuku jer joj je ličio na Džeja, on je brzinski "obrlatio" i odmah se uselio kod nje
FOTO: TV KRAJINA/SCREENSHOT

Rama i Senije su se upoznali na “moderan” način, preko Fejsbuka, i to uz dosta lažnog predstavljanja, ali se na kraju sve dobro završilo i to zajedničkim životom!

Rama se poslužio i sitnim lažima da bi osvojio Seniju, a iz ljubavi prema njoj je ostavio svoje sedmoro djece, uselio se kod nje u kuću i čekaju i da se vjenčaju. Kako kažu, spojila ih je samoća, a sada im je lakše jer imaju jedno drugo.

Senija je ispričala da je Ramu našla na Fejsbuku i kada je vidjela njegov profil dopao joj se, jer ju je podsjetio na Džeja, poslala mu je zahtjev i tako je sve počelo!

– Već me je ujutru u četiri zvao, ali nisam htjela odmah da se javim – kaže Senija.

Ramo kaže da mu se ona jako svidjela i da je zato zvao odmah ujutru. Zatim su se putem video poziva čuli odmah ujutru, a ona je pokušala još nekoliko puta da ga pozove tog dana.

– Ispričao mi je da ima 1.300 evra penzije i “mercedes”, što je meni odgovaralo, izašla bih negdje, sama sam – priča ona.

Ramo kaže da je radio u Austriji, a Senija dodaje da je rekao da ima i dobru kuću, da ona ima svoju penziju isto, te da joj je to sve odgovaralo.

– Došao je on prvo kod mene da živi, jedno mjesec i nakon toga, nema njegove penzije. Izlazili smo, plaćao sve, išli na muziku, džentlemn pravi. Bili smo tada u vezi, klimavo još, nisam se odlučila da živimo zajedno. Nakon mjesec smo odlučili da on dođe kod mene – objasnila je ona.

Počela da sumnja da je oženjen

Kada se doselio kod nje, sve je bilo u redu, ali nakon dužeg vremena se zapitala što je nikad nije pozvao kod njega, da vidi kuću.

Pročitajte još

– Rekoh, ‘ajmo malo tvojoj kući, kažeš da si sam, sumnjam da si oženjen. Odveo me u Liskovac, a ne u Bihać, malo me je lagao. Meni se baš nije svidjela kuća. Prošao jedan mjesec, nema penzije, ja ćutim. Drugi mjesec nema penzije, treći, nema penzije. Ja ga pitala da li dobija penziju, on kaže nije vidio poštara. Četvrtog mjeseca reko, “‘ajmo u poštu, gdje primaš penziju”. I onda se on razotrkrio da nema penzije, da je dužan, da nema kuće u Bihaću i sve što je obećao sve je slagao. Sem istine, da mi neće faliti vode, drva, jaja i kobasica – ispričala je ona detaljno.

On je to potvrdio sve i rekao da je ne bi drugačije oženio, da je nije lagao.

– Na taj način sam morao da je osvojim, nisam mogao drugačije. Sada ovdje normalno živim, sve mi odgovara. Ne radim ništa, uživam, imam dva auta. Da nisam znao da slažem, sada mi ne bi bilo ovako dobro – rekao je on.

I pored svega, njihova ljubav cvjeta već šest mjeseci, prenosi Blic.

– Nije više lagao, mogu da mu vjerujem na riječ. Ima šest mjeseci kako živimo zajedno i sve je u redu. Njegova djeca me zovu, jave se, poštuju me – rekla je ona.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije