Kultura

(VIDEO) TOBOGAN ROMANTIKE I TRAUME Trejler za najkontroverzniju adaptaciju knjige već ima 5 miliona pregleda

Prvi trejler za "Sa nama se završava", filmsku adaptaciju hit knjige Kolin Huver, sa Blejk Lajvli i Džastinom Baldonijem u glavnim ulogama, predstavlja tobogan romantike i traume glavne junakinje Lili Blum.

Scena iz filma "Sa nama se završava"
FOTO: SONY PICTURES ENTERTAINMENT/YOUTUBE/SCREENSHOT

Prvi kadrovi iz novog filma bili su meta velikih kritika mnogi su smatrali da se ovaj naslov lažno reklamira kao romantična komedija, a zapravo se bavi mnogo mračnijim temama.

Film prati Lili Blum (Lajvli), ženu koja prevazilazi traumatično djetinjstvo da bi se upustila u novo poglavlje u Bostonu, gdje juri svoj životni san o otvaranju sopstvenog biznisa, cvjećare.

Usput upoznaje šarmantnog neurohirurga Rajla Kinkejda (Baldoni), sa kojim započinje intenzivnu vezu. Ali kako se sve dublje zaljubljuju, Lili počinje da uviđa Rajlove strane koje je podsjećaju na odnos njenih roditelja.

Sve postaje komplikovanije kada se Lilina prva ljubav, Atlas Korigan (Brendon Sklenar), iznenada vraća u njen život.

Iako su mnogi pohvalili kako film izgleda, mnogi su primetili da je trejler ipak otkrio previše.

Pročitajte još

– Ovo nije urađeno dobro, mnogo toga se vidi u trejleru. Bio sam šokiran kada sam čitao knjigu i kad sam stigao do obrta, a čini se da su oni sve to predstavili ovdje. Bojim se da neće ostaviti isti utisak – požalio se neko na objavi koja ima više od 5 miliona pregleda za jedan dan.

Huver je objavila roman 2016. godine, ali knjiga je ponovo došla u centar pažnje 2021. godine kada je eksplodirala na TikToku. Popularnost ovog naslova na platformi učinila je Huver najprodavanijim romanopiscem u SAD u tom trenutku, sa više od 20 miliona prodatih knjiga, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu