Sudbine

(VIDEO) "Trebalo je skupiti snagu za ovo" Mirza objavio pjesmu POSVEĆENU POKOJNOJ MAJCI, spot svima natjerao suze na oči

Mirza Selimović danas je objavio pjesmu koju je posvetio nedavno preminuloj majci. U emotivnoj numeri on je opisao osjećanja koja su mu se rađala tokom odrastanja, kao i sada, a dirljive riječi pogađaju pravo u dušu.

Mirza Selimović
FOTO: BLIC TV / RINGIER

Sve i da padnem ti bi rane te izliječila, rođena moja jedina. Mojoj majci. (1967-2024) – napisao je Mirza na svom Instagram nalogu

Zbog toga i ne čude izuzetno emotivne reakcije ispod videa sa ovom novom Mirzinom pjesmom, a doživljaji numere teško su opisivi u svega nekoliko riječi.

Mirza Selimović je uz numeru objavio i video u kojem se smjenjuju slike iz djetinjstva i slike majke, a cjelokupan doživljaj mnogima je natjerao suze na oči.

– Dragi naš Mirza slušam ovu pjesmu i plačem.. Tvoja majka je bila jedna predivna i predobra žena, naša pahuljica nežna i prelijepa … Kažu da čovjek kad ode na onaj svijet, ostane upamćen samo po dobrim djelima i ljubavi koju je pružio drugima, a sjećanje na njih drži ih stalno blizu nas – napisao je jedan od korisnika na Mirzinom jutjub nalogu, piše Grand.

Pročitajte još

– Tvoja majka je ostavila mnogo ljubavi i dobrote iza sebe, a njeno najveće dobro djelo koje je svima nama ostavila si ti koji nam širiš ljubav kroz svoje pjesme. Hvala joj u ime svih nas koji te volimo. A ti si najljepši poklon darovao svojoj majci ovom pjesmom i ona će kroz nju večno da živi. Tebi svaka čast, jer trebalo je skupiti snagu i ovo otpjevati. Ja vjerujem da te tvoja mama sad gleda i da je ponosna na tebe – dio je jednog podužeg i iskrenog komentara.

Ispod videa se nastavljaju poruke podrške i vrlo emotivni opisi osjećanja koje ova pjesma budi.

Podsjetimo, prije nepuna dva mjeseca Mirza Selimović se oglasio se tužnim vijestima i saopštio da mu je preminula majka.

Nedreta Selimović preminula je nakon kraće bolesti, a pjevač se od nje oprostio jakom porukom punom ljubavi.

Mirza Selimović sa majkom
FOTO: MIRZA.SELIMOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Odmori se najdraža moja, voli te tvoj Mirza – napisao je pjevač uz fotografiju majke koju je tada objavio na svom Instagram nalogu.

Pjesmu „Rođena moja“ upravo je posvetio majci, a čim je smogao snage otišao je u studio i snimio numeru. Inače, tekst za ovu emotivnu priču napisala je Aleksandra Milutinović, muziku su komponovali Lane Miletić i Vuk Mirović, dok su aranžamni povereni Marku Milatoviću i Vladanu Popoviću Popu.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu