Društvo

(VIDEO) "Velika prašina i nesnosna buka traju danima" Jednoj ženi prisjelo ljetovanje u Grčkoj, od grubih radova ne može da se odmori

Sezona godišnjih odmora već je počela, a Srbi uveliko dijele iskustva sa omiljenih plaža i ljetovališta u Grčkoj.

cijene u predsezoni u grčkoj
FOTO: YANNIS KOLESIDIS/EPA

Ipak, nisu svi tako oduševljeni godišnjim odmorom na koji su čekali cijelu godinu. Jedna od njih je i Novosađanka koja je podijelila svoje neprijatno iskustvo u popularnoj Fejsbuk grupi “Grčka info”.

– Centar Pefkohorija, od kružnog toka prema moru lijevo u maloj ulici u jeku sezone se izvode grubi građevinski radovi (bušenje hiltijem i rušenje pregradnih zidova). Velika prašina i nesnosna buka traju danima od 7 i 30 do 15 časova -napisala je izrevoltirana Novosađanka koja boravi u Grčkoj.

“Nemojte dolaziti u Pefkohori!”

Ona je objavila i video na kom se čuje bušenje.

– Izvođači radova se pravdaju dozvolom za rad izdatom od stane opštine i prognoziraju da će radovi trajati do daljnjeg. Dok drugi turisti uživaju u šumu talasa i mirisu mora mi se gušimo u prašini, a hilti nam probi uši. Godišnji odmor nam je upropašten. Nemojte dolaziti u Pefkohori! – upozorila je ona.

“Daleko si od jeka sezone”

Ipak, većina turista poručila je Novosađanki da pretjeruje, te da to nije razlog da više ne posjećuju svoje omiljeno ljetovalište.

Pročitajte još

“Znači tamo ljudi ne smijeju da rade zbog turista? I oni treba da zarade pare. Ne žive svi od turista”, “Ma trebali su vas da pitaju kad da buše”, “Ne može čitav svijet da stane jer ste vi na godišnjem odmoru”, “Daleko si ti od “jeka sezone”, pisali su građani u komentarima.

Međutim, bilo je i onih koji su Novosađanku razumjeli i rekli da ne mogu ni da zamisle kako bi izdržali takav “odmor”.

Podsjetimo, ona nije jedina koja se u skorije vrijeme žali na građevinske radove u ljetovalištima. Skoro je, sličnu priču podijelila još jedna Srpkinja, prenosi Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu