Zabava

(VIDEO) "VOLJELA SAM TE JUČE, VOLIM TE I DALJE" Milica Mitrović posvetila suprugu emotivnu poruku i čestitala 57. rođendan

Vlasnik Pinka Željko Mitrović danas proslavlja 57. rođendan, a tom prilikom supruga Milica Mitrović mu je uputila emotivnu čestitku.

(VIDEO) "VOLJELA SAM TE JUČE, VOLIM TE I DALJE" Milica Mitrović posvetila suprugu emotivnu poruku i čestitala 57. rođendan
FOTO: FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Milica je, naime, objavila u video snimku njihove najljepše trenutke, i posvetila mu emotivnu poruku.

Voljela sam te juče, volim te i dalje, uvijek sam te voljela, uvijek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57 – stoji u opisu videa.

Ispod ovog videa ubrzo su počele da se nižu čestitke.

Pročitajte još

Farma ponovo na Pinku

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, uvodi novine kada je program televizije u pitanju.

Naime, Zadruga, a ove godine pod nazivom Elita, već sedam godina se emituje na televiziji Pink i nedavno je najavljena osma sezona.

Ipak, osim toga, Željko Mitrović, najavio je povratak Farme.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju Elitu a na Narodnoj TV Farmu – napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Rijaliti Farma krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a posljednja sezona bila je 2016. Godine, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu