Zabava

(VIDEO) "VRATI PARE ZA KARTE" Breskvica zakazala koncert na Tašu, a sad kaže da je to DEZINFORMACIJA, fanovi bijesni

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, trebalo je, kako je najavljeno, da održi koncert 6. septembra u Beogradu na Tašmajdanu, međutim pjevačica kaže da je u pitanju dezinformacija, iako su karte uveliko puštene u prodaju.

Anđela Ignjatović Breskvica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupiće 6. Septembra na Stadionu Tašmajdan. Iako je tek na početku svoje karijere, ova talentovana mlada pjevačica već ima nekoliko velikih hitova iza sebe koji su osvojili srca publike širom regiona. Među njenim najpoznatijim pjesmama našle su se Koraci u noći, Sava i Dunav i pjesma Gnezdo orlovo sa kojom je učestvovala na takmičenju Pjesma za Evroviziju.

Ipak, pjevačica ističe da ona neće održati koncert, koji je najavljen u septembru na Stadionu Tašmajdan, te da je posredi dezinformacija, piše Blic.

Pročitajte još

– Jesi spremna za koncert na Tašmajdanu u septembru, tako?

A ne, ne, ne to je bila dezinformacija. Ali biće, ja se nadam uskoro, kada ja budem smatrala da je vrijeme za koncert i ja ću da organizujem nešto veliko – rekla je za Radio Svetski.

Ova pjevačicina izjava izazvala je buru na Tviteru. Nezadovoljni fanovi su razočarano komentarisali: “Ali karte se i dalje prodaju, kako je to moguće“, “Stoji najava svuda, šta se ovde dešava?!”, “Dezinformacija, a postoji najava koncerta na sajtu na kom se prodaju karte”, “Da odmah vrati sve pare za karte”, “Kakav je ovo blam…”

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu