Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VIDIO SAM JE KAKO SE LJUBI SA DRUGIM” Sloba otkrio kako se razočarao u ljubav

Zabava
Autor:

Foto: Aleksandra Ivanović/RAS Srbija

Slobodan Radanović prisjetio se mlađih dana, pa otkrio da je “prije sedam-osam godina bio Kazanova”, ali da se zbog prve djevojke sa kojom je bio u ozbiljnoj vezi veoma razočarao u ljubav. Naime, ona mu je rekla da je na treningu, a zapravo se našla s drugim.

Dok su se oni ljubili, on je pored prolazio s drugom.

– Počeo sam da se zaljubljujem jako rano. Do polaska u školu već sam bio zaljubljen u sve pjevačice redom, od Dare Bubamare do Cece – počeo je svoju iskrenu ispovest Sloba za Telegraf.

Zatim je dodatno objasnio situaciju.

– Bio sam Kazanova nekada davno u životu, prije sedam-osam godina. Tada sam bio mlad, nezauzet. Sve to nekako ide u svoje vrijeme. Međutim, kako vrijeme prolazi, vidiš da to nema poentu, i onda pokušavaš da nađeš nekoga pored koga ćeš da se smiriš, da sa tom osobom djeliš radost i tugu, te da to ode u neke ozbiljnije vode. Kazanova ispari nekako vremenom – dodao je on.

Onda je otkrio kada se razočarao.

– Prvi put sam se razočarao u ljubav kada me je moja prva djevojka, mislim na prvu ozbiljnu vezu, prevarila. Imao sam 17-18 godina. Svojim očima sam vidio kako se ljubi sa drugim momkom, a meni je rekla da je na treningu. Šetao sam za drugom i naletjeli smo na njih kako stoje na ćošku, pričaju i ljube se. Ja sam samo htio da prođem, ali drugar mi je rekao: “Je l’ ono tvoja djevojka?”. Odgovorio sam mu: “Jeste, ali što se mene tiče ona više ne postoji”. Nisam htio da pravim scenu, ali onda je ona vidjela mene. Krenula je prema meni, pa sam onda i ja krenuo prema njoj. Momak sa kojim je bila se toliko uplašio da je stao iza nje i krenuo da kuka: “Brate, nisam ja ništa kriv”! Rekao sam mu: “Druže, nemam ja ništa sa tobom, a nemam više ni sa njom. Nisam htio ni da vam priđem. Za mene ste oboje zidovi”. To se tako i završilo. Nije tu bilo nekog pretjeranog razočaranja. Bio sam zahvalan što mi je otvorila oči – zaključio je.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO